Color Tracks by BToy

B-Toy Color Track (3)
B-Toy Color Track (3)
B-Toy Color Track (1)

Barcelona

Aj BCN

22.03.2013

Idea L’Art urbà és des dels seus inicis una forma d’interpel·lar l’espectador casual des de superfícies o indrets on se suposa que no hi ha espai per l’art. Una galeria mòbil compleix amb aquesta filosofia d’anar a l’encontre de l’espectador sense esperar que aquest acudeixi a la presentació formal de les obres en un lloc concret. Es tracta d’aconseguir un primer impacte en el ciutadà, que l’animi a seguir investigant quines són les noves propostes d’art urbà a la nostra ciutat, i les oportunitats que s’obren amb el projecte.

Característiques La galeria està formada per una flota de camions, cada un dels quals portarà una obra d’art urbà durant 6 mesos. Així, els artistes aconseguiran un nivell d’exposició molt elevat de les seves obres, i cridaran l’atenció de tots aquells artistes urbans que estan començant i que volen apostar per la qualitat i per millorar la seva tècnica. Així els artistes aconseguiran un nivell d’exposició molt elevat de les seves obres, i això cridarà l’atenció de tots aquells artistes urbans que estan començant i que volen apostar per la qualitat i per millorar la seva tècnica. Amb aquest projecte es crea una sortida nova i innovadora, a tot el talent que tenen els artistes urbans de les nostres ciutats. Aquests, a part de ser remunerats pel seu treball, aconsegueixen un nivell d’exposició molt major que sobre els murs o els espais fixes de la ciutat.

Recursos Per a fer realitat aquest projecte, es precisa finançament per costejar el material, els artistes i la producció. És per aquest motiu que animem a una sèrie d’empreses vinculades amb les ciutats, que tinguin una imatge dinàmica i amb sensibilitat artística, a patrocinar el projecte. La empresa s’afirmarà com una marca que aposta per la gent jove que amb la seva feina aconsegueix obres d’art de qualitat.

Objectius La galeria es crea emmarcada en una seria de projectes iniciats a la ciutat de Barcelona, per a potenciar l’art urbà de qualitat, i recuperar una certa posició de referència en aquest tipus d’art a nivell global. Té com a objectiu fundacional doncs, el crear les condicions per a que els artistes urbans vegin reconeguda la seva feina, i perquè la ciutadania pugui gaudir d’aquest talent, que fins ara havia estat menystingut. www.colortracks.com La plataforma d’art Rebobinart presenta el projecte.

Colortrack, concebut com la primera galeria mòbil del món. Amb una flota de camions de repartiment de la ciutat, aconsegueix apropar l’art urbà a un gran nom de persones. Promociona els artistes de major qualitat de la ciutat, i també estrangers, per fomentar aquest art emergent. En la plataforma web es pugen les fotos de tots els camions pintats i les marques que els han patrocinat. La galeria incorpora un altre factor innovador: la capacitat de controlar per GPS on estan a cada moment les obres dels artistes. Cada camió incorpora un sistema de localització, , que permet als amants de l’art més intrèpids, poder perseguir les obres per la ciutat. També pot realitzar-se el seguiment dels mateixos a través de l’aplicació mòbil , la qual també ha fet possible la integració del mapa en la web de la plataforma. El llançament d’aquest projecte, patrocinat per Liquitex – la marca de pintura acrílica profesional – comptarem amb l’artista urbana B-Toy que realitzarà la primera obra mòbil del món. Finalment, volem agrair la col·laboració de Jordi David, propietari del camió que serà pintat, ja que sense la seva participació aquest projecte no seria possible.