Aparcats!

Aparcats!
Aparcats!
Aparcats!
23759868396_4bbf983a85_k-1
Aparcats!
Aparcats!

Barcelona

Aj BCN

19.10.2015

Aparcats! s’enmmarca dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i serà una de les activitats previstes pel 17 d’octubre, Dia sense cotxes, a Barcelona.

Es tracta d’onze intervencions artístiques col•laboratives simultànies a onze punts de la ciutat. A cada un dels districtes de Barcelona hi haurà un cotxe tallant un dels carrers més cèntrics del barri. Cada cotxe serà un escenari improvisat on es podrà gaudir d’una o diverses propostes que van desde les arts plàstiques fins a la perfomance passant pel teatre, la música, la dansa i la il•lustració.

Aparcats! parla de les històries extraordinàries que poden passar quan un cotxe està aturat… Comença un dissabte qualsevol, un cotxe es detura al bell mig de la ciutat i una família russa surt acalorada del vehicle, la cantant d’una banda de folk s’anima a cantar les primeres notes del single del seu últim disc mentre el seu copilot l’acompanya amb unes maraques, dos desconeguts tenen la seva primera cita dins d’un cotxe, una companyia de dansa converteix la carretera en una pista de funk…

Cotxes que deixen de ser cotxes, que es vesteixen de colors i de paraules, que es converteixen en experiències, que parlen, que s’amaguen. Descobreix tots els cotxes Aparcats! tot passejant per Barcelona.