BIG WAALLS by Xupet y Chanoir

xupet y chanoir graffiti barcelona (2)
xupet y chanoir graffiti barcelona (3)
xupet y chanoir graffiti barcelona (4)
xupet y chanoir graffiti barcelona (5)
xupet y chanoir graffiti barcelona (1)

Barcelona

09.04.2014

Big Waalls és un projecte de Rebobinart que ofereix als artistes un conjunt de murs de mitjà i gran format, perquè puguin plasmar les seves obres. Rebobinart facilita totes les eines necessàries i espais als artistes, per així poder obrir un circuit de murs a la ciutat de Barcelona, ​​després de la gran restricció que va patir l’art urbà el 2006 amb la implementació de l’ordenança de civisme.

Els artistes Chanoir i Xupet Negre han realitzat una intervenció en un mur de gran format situat al districte de Les Corts, Barcelona.

Xupet Negre va començar a pintar el 1987 a Barcelona, ​​però no va trigar a recórrer Espanya i el món sencer per plasmar les seves obres. El seu estil el defineix com Logo-art, aquest consisteix en fer un logotip que sempre és el mateix, o molt similar, i a partir d’aquest crear una icona que és totalment recognoscible.

Chanoir va néixer a Bogotà el 1976, però ha viscut molts anys a París. Aquest artista es caracteritza pel seu estil en el qual predominen els gats. Uns gats amb expressions molt diverses que conviuen en un univers de colors. El seu art ha omplert els carrers de tot el món, dels Estats Units a la Xina, passant per Bogotà i el Regne Unit.

Tots dos artistes, tenen un estil bastant similar, que els ha permès crear un mural de gran format ple de colors alegres i personatges curiosos. Creant així un espai en el qual el públic es pot quedar immers mirant la seva obra.

Amb aquest tipus d’intervencions, Big Waalls aconsegueix donar suport als artistes, i crear un espai per a l’art urbà dins de la ciutat de Barcelona.