Taller en la escuela MDP

22060592382_89b89bdc26_k

Barcelona

Aj BCN

13.10.2015

Aquest Octubre l’hem començat amb un gran taller d’art urbà al col·legi Mare del Diví Pastor: Un pati molt gran, molts alumnes, i moltes ganes de donar color al pati.

Vam començar amb una feina a l’aula, parlant d’art al carrer, de la responsabilitat que tenim al actuar-hi, i de l’eina de transformació tant gran que tenim en l’art per a fer la nostra ciutat millor. També vam repassar la historia del graffiti, de l’art urbà i els seus referents més importants amb l’ajuda de l’artista urbà Aram’rah. Tot seguit vam treballar amb els alumnes idees i esbossos per a il·lustrar a les parets del pati. Els artistes Once, Jalón de Aquiles i Aram’rah van acabar de fer el disseny del pati amb les idees i esbossos dels alumnes, i vam començar el compte enrere per a agafar el pinzell i la llauna d’esprai. Els més petits van començar a donar color als murs amb l’ajuda de pinzells i brotxes, i finalment els alumnes de secundària van agafar el pot d’esprai.

Tots en la mesura de les seves possibilitats van poder participar en la transformació del pati de l’escola, i cada cop que surtin a jugar recordaran la força que tenim quan fem les coses junts, amb entusiasme i amb la col·laboració de tots!